Over Mondzorgpraktijk Uithof

Mondzorgpraktijk Uithof is een kleine en moderne praktijk aan huis. Met een vrolijke sfeer geven wij angstige patiënten een geruststellend gevoel.

ONTMOET HUSSEIN

Mijn Naam Is Hussein Mirsadeghi. Ik Ben In 2007 Afgestudeerd Aan De Hogeschool Utrecht Als Mondhygiënist Bachelor Of Health En Heb Bijna 16 Jaar Ervaring Als Mondzorgkundige.

Tandartsvergoeding

De facturatie van het niet verzekerde gedeelte van uw rekening

Onze rekening ontvangt u via e-mail of per post, direct van onze eigen praktijk. U krijgt een gespecificeerde rekening waarin u precies kunt zien welk gedeelte wordt vergoed door de zorgverzekeraar en welk gedeelte u zelf nog moet voldoen. Deze rekening kunt u eenvoudig via iDEAL betalen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om in uw eigen online omgeving eventuele vragen te stellen en de pdf van uw rekening te downloaden.

De facturatie van het verzekerde gedeelte van uw rekening

Wij dienen alle behandelingen in bij de zorgverzekeraars, tenzij u er heel specifiek om heeft gevraagd om dat niet te doen. Op de rekening die u van ons ontvangt wordt dus reeds vermeld of en zo ja welk deel door uw zorgverzekeraar wordt vergoed. Heeft u een vraag over uw vergoeding door uw verzekeraar? Neemt u dan direct contact op met uw eigen verzekeraar.

Bereken uw tandartsvergoeding